بهگزارش میراثآریا، روز گذشته ۶ اسفندماه، پائولا آمادئی سفیر ایتالیا در ایران و هیئت همراه در سفر به اصفهان با حضور در ساختمان اداری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان، با امیر کرمزاده مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان دیدار کرد.
امیر کرمزاده در این دیدار ضمن خیرمقدم به سفیر ایتالیا و هیئت همراه گفت: امیدوارم در ایام حضورتان در اصفهان از دیدنیها و زیباییهای این شهر تاریخی بازدید و رهآورد مناسبی را از اصفهان با خود به ایتالیا ببرید.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان ادامه داد: هر دو کشور از پیشینه تاریخی کهن و همچنین از سابقه ارتباط دیرینهای برخوردار هستند، با این وصف در طی بیش از ۵ دهه گذشته ارتباطات فرهنگی مناسبی میان ایتالیا و اصفهان در حوزههای باستان شناسی و مرمت آثار تاریخی وجود داشته است.
او افزود: امروز استان اصفهان با دارا بودن بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی، ۱۷ اثر جهانی و در عین حال فعالیت بیش از ۲۰۰ هزار نفر هنرمند و عرضه کننده صنایع دستی و بیش از ۱۹۶ رشته صنایع دستی فعال و بیش از یک سوم صنایع دستی جهان، دارای فرصتهای مناسبی برای توسعه گردشگری با کشور ایتالیا است.
کرمزاده تصریح کرد: در حال برنامهریزی برای احداث موزه بزرگ منطقهای اصفهان و همچنین موزه آثار فاخر صنایعدستی هنرمندان معاصر اصفهان هستیم، لذا از آمادگی لازم برای عرضه صنایعدستی فاخر اصفهان به گردشگران و دوستداران میراث فرهنگی از کشور ایتالیا هستیم، همچنین امیدوارم این سفر آغازی برای ارتباط فرهنگی، هنری و گردشگری میان اصفهان و ایتالیا باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان تاکید کرد: گردشگران ایتالیایی با سفر به اصفهان میتوانند آثار مذهبی، کاخهای سلاطین ادوار مختلف، بافت تاریخی ارزشمند اصفهان و همچنین آثاری که با کمک اساتید ایتالیایی در بیش از ۶۰ سال قبل مرمت شده است را مشاهده کنند.
او گفت: ما هیچگاه نه آغازگر جنگی بودهایم و نه به کسی در منطقه و جهان ظلم کردهایم، اما از مظلوم دفاع میکنیم و آماده مراودات فرهنگی با تمامی کشورهای بزرگ و تاریخی از جمله ایتالیا هستیم، لذا سفر شما را شروعی تازه در عصر تعاملات فرهنگی و گردشگری اصفهان و ایتالیا میدانیم، لذا با توجه به مراودات تاریخی ایران و ایتالیا و همچنین با توجه به اینکه اصفهان و شهر فلورانس در ایتالیا بیش از دو دهه است که با یکدیگر خواهرخوانده هستید، همین اشتراکات فرهنگی و تاریخی میتواند به توسعه ارتباطات بیش از گذشته بینجامد.
انتهای پیام/
نظر شما